Evenementen

  

Delta Lloyd North Sea Regatta     
www.dlnsr.nl


 Barning verzorgt al jaren de communicatie rondom de North Sea Regatta, een groot zeilevenement voor de kust van Scheveningen. Ruim 200 medewerkers staan met elkaar in contact, zowel op zee als op het land.
Tevens regelt Barning dat er tijdelijke geluidsinstallaties op het strand en in de haven van Scheveningen staan.                                                                    

 

 

Ronde om Texel 
 www.roundtexel.com


Sinds 1996 speelt Barning een belangrijke rol bij de beveiliging van De Ronde om Texel. Het complete eiland is tijdelijk netwerkdekkend; men kan van het uiterste Noordelijke punt van het eiland communiceren tot in Den Helder.
Barning richt voor dit evenement een complete commandopost in. Deze tijdelijke meldkamer is voorzien van Geografische informatiesystemen, telefonie, internet, marifoon en alle Barning Rental radiokanalen.

 

 

Bloemencorso Bollenstreek 

http://bloemencorso-bollenstreek.nl/nl

Voor de stichting Bloemencorso richt Barning Rental een tijdelijke meldkamer in. In deze meldkamer is voor alle disciplines van de OOV diensten en organisatie dezelfde Geografische informatie beschikbaar. Voor de organisatie heeft Barning Rental een aantal centralisten actief.

 

Fjoertoer Terschelling  

 http://fjoertoer.nl/

Bij de Fjoertoer Terschelling geniet je van de prachtige natuur van het eiland; je wandelt door de polder, bossen, duinen en over het strand. Wanneer het donker wordt, wijzen bakens van vuur en licht, gemaakt door eilander kunstenaars, de juiste koers en mede dankzij Barning Rental wordt dit spektakel in goede banen geleid.

Dit evenement vindt plaats op zaterdag 28 maart 2015.